Macedonian

coffe break at macedonia

Пишува: Благојчо Костадинов
 
Во декојдневието сведоци сме дека ладите постојано се жалат дека немаат пари за покривање на основните потреби во текот на еден...

Mar 24, 2016
461
0
Меѓународниот ден на студентите

Автор на текст и фотографии Иван Дуковски
 
Меѓународниот ден на студентите се одбележува како спомен на трагичниот настан што се случил на 17 ноември 1939 година во...

Dec 25, 2015
627
0
Европскиот Волонтерски Сервис е дел од програмата Еразмус +

Пишува Христина Начева
 
Европскиот Волонтерски Сервис е дел од програмата Еразмус + на Европската Унија и има за цел да ги поддржи младите луѓе и нивното учество во...

Dec 24, 2015
544
0
Ги посетивме лично нашите врсници со посебни потреби

Автор на текст и фотографија Игор Стојанов
 
Средства за лична хигиена, облека и храна се дел од работите кои неколку млади средношколки ги собраа за своите врсници...

Dec 03, 2015
918
0
Работи како развивач на софтвери

Пишува Ѓорѓи Ефремов
 
Работи како развивач на софтвери односно програмер, води своја компанија од област на информатичката технологија, а воедно е студент на...

Nov 19, 2015
657
0
Секојдневно правам добри дела

Автор Сабина Трајкова
 
Секогаш ме исполнува работата и најголем успех за мене е кога ќе ги направам луѓето среќни ,односно кога ќе им помогнам. Секојдневно...

Nov 18, 2015
602
0
Напорно работам

Автор Николина Атанасова
 
Животна желба ми е да се запишам на постдипломски студии во Винена. Во моментот напорно работам за да можам да си го остварам сонот....

Nov 18, 2015
605
0
Маратон по компјутерско програмирање

Пишува Игор Стојанов
 
Апликација преку која студентите ќе можат да се информираат за распоредот на својот факултет победи на првиот студентски Хакатон на...

Nov 18, 2015
564
0
Националната стратегија за млади

Пишува Иван Дуковски
 
Националната стратегија за млади на Република Македонија е процес преку кој се стреми  подобрување на општата положба и задоволување на...

Nov 18, 2015
635
0
Денот не би ми бил исполнет без утринско кафе

Автор Бобан Абрашев
 
Денот не би ми бил исполнет без утринско кафе, добра музика и прошетка со моето момче. Не можам да си го замислам животот без моето...

Nov 09, 2015
597
0
������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������