Сакам да раководам со приватно училиште

Катерина Ставрева

Автор Бобан Абрашев
 
Денот не би ми бил исполнет без утринско кафе, добра музика и прошетка со моето момче. Не можам да си го замислам животот без моето семејство, моето момче и пријателите со кои ги споделуваме најубавите и најтешките моменти во животот. Во иднина сакам да напредувам во кариерата  и би сакала некогаш во животот да имам менаџерска позиција, можеби да раководам со приватно училиште”.
Катерина Ставрева, 26 години

Tags: 
������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������