Сакам да изгледам елегантно

Мартин Ѓорѓиев

Автор Сабина Трајкова
 
Секогаш ме исполнува работата и најголем успех за мене е кога ќе ги направам луѓето среќни ,односно кога ќе им помогнам. Секојдневно правам добри дела. Својата иднина ја гледам во Македонија, но и покрај тоа моите амбиции се да се запишам на докторски студии на некој од престижните универзитети во светот, бидејќи ја сакам науката и професијата што ја работам. Секогаш внимавам на својот изглед, бидејќи кога сум на работа сакам да изгледам елегантно, а истовремено тоа ме прави среќен и се чувствувам многу пријатно”.
Мартин Ѓорѓиев, 26 години, претседател и основач на здружение на граѓани „Цивитас“.

Tags: 
������ ���� Diablo 4 ������ ���� ������� ����� ������ ���� ���������-������ ������ ���� Minecraft ������ ���� Assassin's Creed ������ ���� COD 2 ������������ � ���� � ������� ������� ������� �������� ����-������� ������� � ������� ������� ���� � ������� ������������ ������ ���� GTA 5 ���� 4 The SimsOnline � Minecraft 2 Assassins creed �� ������� COD 2 ������ Need For Speed 6 Grand theft auto london Gta unlimited ��� 5 Sims 4 ����������� �������