Treći Naissus Street Fest počinje večeras!

naisus

Piše: Anđela Jovanović
 
Dvodnevni festival internacionalnog karaktera Naissus Street fest održaće se 8. i 9. aprila u klubu Black Stage Do sada su gosti dolazili iz Bugarske, Rusije i Srbije, a festival prelazi u tradiciju.
 
Na ovogodišnjem festivalu će nastupiti: Toy Letters (Sofija, Bugarska), No Project Band (Sofija, Bugarska), Hosenfefer (Kosovska Mitrovica), Psycho-Sonic Boris (Kosovska Mitrovica), Čvrge (Požarevac), Totalni Klošari (Niš), Polarni Fazani (Niš) i Kontras (Niš).
 
“Svi smo uzbuđeni što ćemo biti deo tog festivala tako da ćemo napraviti zaista dobar šou! Sviraćemo i neke pesme sa našeg novog albuma. Od prošle godine radimo na studijskom izdanju i nadamo se da ćemo doneti i neke diskove na festival.”, poručuje No Project Band.
 
Prvi internacionalni Naissus Street fest održan je 15. maja 2014. godine u klubu Feedback. Kada je nastupilo samo tri benda, dok se s godinama broj učesnika povećavao.
Pojedinačne karte za Naissus Street Fest po ceni od 250 dinara, prodavaće se na ulazu u klub Black Stage tokom obe festivalske večeri.

Tags: