Poznata muzička lica na četvrtom humanitarnom festivalu Next

izvor fejsbuk2

Piše:Miroslav Tanasković
 
Humanitarni Next festival, održaće se u srijedu 27. i četvrtak 28. aprila u Gradskom kulturno centru u Užicu. Festival će kao i prošle godine imati dvije bine, prvi Public stage na kome će 27. nastupiti bendovi Električni orgazam, Sevdahbaby, Eastock i Tremendum, dok će drugi 031 Republic stage dijeliti DBDZ, Goya i Ivan Vuković b2b Ivan Radojević. Drugog dana festa na Public stage će svirati grupe Eyesburn, Del Arno band, Mašta Bašta kao i član Bad Copy-a Timbe, dok će 031 Republic ugostiti DJ-eve Marka Nastića, Nikolu Vemića i Kristijana Molnara.
 
Komplet karata za oba dana su 1.000 dinara, dok su pojedinačne karte 600 dinara. One se mogu kupiti na biletarnici Gradskog kulturnog centra, u WinWin Computer Shop radnjama širom Srbije i na sajtu www.ddtickets.rs.
 
Pored navedenog muzičkog programa, u sklopu Next festivala prvog dana biće otvoren prvi najveći zatvoreni skate bazen u Srbiji - Kotlarnica. Na otvaranju skate bazena će nastupiti grupa Sick Touch. Organizatori tom prilikom na otvaranje pozivaju sve skejtere da im se pridruže.
Next festival je od samog početka humanitarnog karaktera. I ove godine, glavni organizator Shift 2 zajedno sa Fondom B92, prikupljena sredstva će donirati za opremanje Opšte bolnice Užice.  

Tags: