Сакам интелектуална стимулација

Животот е премногу кратко

Автор Марија Лазовска
Сакам насмеани луѓе, добар разговор и интелектуална стимулација. Тоа е за мене среќа. Да седнам да испијам топло кафе, да сослушам некоја приказна, да се пронајдам во истата и да раскажам некоја своја. Не сакам луѓе што зрачат со негативна аура, тие може да ме депримираат па се држам подалеку од нив. Животот е премногу кратко за да бидете намуртени, смејте се луѓе. Мојот свет може да фунционира и со еден мобилен телефон, не сум зависна од соцјални мрежи како останатиот дел од младите луѓе. Но, морам да признаам дека ги користам и јас
Маринела, студент, 20
 

Tags: