Би сакал да ја посетам Америка

Во Штип работам на тезга во Трговскиот центар

Автор Христина Начева 
 
Сакам да патувам и некогаш во животот ако имам можност би сакал да ја посетам Америка. Сепак мојот живот можам да си го замислам само во Македонија. Тука ми е најважното од сè - моето семејство. Во Штип работам на тезга во Трговскиот центар. Продавам облека за да го прехранам семејството кое ме прави најсреќен. Не студирам иако живеам во студентски град. Одлучив да се фокусирам на основање на семејство”.
Ќемал, 22 години

Tags: