Сакам девојки со облини

Желба ми е да ја посетам Барселона

Автор Марија Лазовска
 
Да пијам пиво и да ме грее сонце, е тоа го сакам. За мене среќата е релативна работа, најчесто ја пронаоѓам во малите нешта. Сакам да патувам, прво на памет ми паѓа Бразил бидејќи сакам девојки со облини. Но, желба ми е да ја посетам Барселона. Покрај фудбалот сакам да уживам и во ноќниот живот кој го нуди овој град. Не можам да функционирам без музика. Косата ми е заштитен знак и затоа ѝ посветувам посебно внимание”.
Џими

Tags: