Сакам да раководам со приватно училиште

Катерина Ставрева

Автор Бобан Абрашев
 
Денот не би ми бил исполнет без утринско кафе, добра музика и прошетка со моето момче. Не можам да си го замислам животот без моето семејство, моето момче и пријателите со кои ги споделуваме најубавите и најтешките моменти во животот. Во иднина сакам да напредувам во кариерата  и би сакала некогаш во животот да имам менаџерска позиција, можеби да раководам со приватно училиште”.
Катерина Ставрева, 26 години

Tags: